Betta på Champions League

Världens bästa klubblagsfotboll spelas i den årliga turneringen Champions League. 32 lag gör upp om den åtråvärda pokalen som gör att de under 1 års tid kan titulera sig som europas bästa klubblag. Denna fantastiska turnering (där världens bästa fotbollsspelare samlas) är också den årliga cup där flest spelare vänder sig till spelbolagen för att oddsa. Champions League odds är därför ofta höga och väldigt spelvänliga, framförallt när det vankas slutspel och toppmatcher framåt våren.

Champions League bonusar

Under turneringen flödar bonusarna något extra. Självklart kan du ta emot en insättningsbonus på 100% upp till 1000 kronor, den mest klassiska bonusen som spelbolag ger i sitt välkomstpaket för odds. Den bonusen går att använda på all sport men många väljer att använda den just på Champions League. Detta eftersom det är högintressanta matcher och oddsen också vanligtvis är spelvänliga.

Förutom insättningsbonusen är boostade odds omtyckt när det vankas fin fotboll under tisdags- och onsdagskvällarna. Med en oddsboost har spelbolagen höjt ett odds rejält, som regel när det är storlag som spelar mot något av de lägre rankade lagen. Till exempel kanske FC Bayern tar emot AEK Aten hemma och har oddsen 1.10 på seger. Inte särskilt spelvänligt eller hur?! Men om spelbolagen höjer oddset till 12 gånger pengarna är det mer intressant. Andra populära bonusar under Champions League är riskfria spel, free bets och cashback.
För de bästa CL bonusarna se http://www.online-spelbolag.se

Champions League odds

Oddsen brukar som regel vara högre än på många andra turneringar inom fotboll och sport. Precis som VM och EM har Champions League ett större intresse och därför är oddsen ofta bättre och därmed högre. Spelbolagen vet om att många spelare vill placera sina bets på just CL och därför höjer de oddsen lite mer än vanligt för att locka över kunderna. Det är inte alltid det rör sig om några enorma skillnader, men bara en liten höjning innebär mer pengar i plånboken, något alla som bettar strävar efter.

Betta live på Champions League
Allt fler väljer att betta live på Champions League. Live betting generellt har tagit en hel del andelar från pre game. Många tycker att betting live är mer actionfyllt än att spela före match, just för att som regel går snabbare vilket innebär att man kan tjäna pengar fortfarare. En annan fördel är att marknaderna är fler och oddsen ofta högre. Har du en förmåga att förutspå vad som händer härnäst när du tittar på en match, är live betting något för dig. Att då betta live på världens bästa klubblagsfotboll, ger en förhöjd spelupplevelse när betting är som bäst.