Ett bra odds!

Att betta på olika sportevenemang gör evenemangen mer spännande och intressanta. Många spelare söker efter bästa odds på många olika spelsiter och hos många olika spelbolag. Allt för att kunna spela så bra som möjligt. Dessutom finns det många olika varianter av spelmöjligheter, till exempel antal mål i match, hur många hörnor det blir, eller vilket lag får nästa hörna osv. Man kan satsa på målskytt, alltså vem gör första målet eller vem gör sista. Gör anfallare A mål över huvud taget? Det kan ligga ett odds på att en anfallare gör ett mål under matchen eller att han gör två mål eller fler. Man kan också betta på man mot man. Det betyder att man ska ta ställning till om anfallaren A gör fler eller färre mål än anfallare B.

Att betta är roligt

Kännetecknande för den som satsar pengar på en match är ofta glädjen och spänningen. Många berättar om den kick det ger att följa en match medan man tittar på sitt spelkvitto eller följer liveodds i mobilen. Dessa förändras naturligtvis flera gånger under en match. När laget som ligger under med 2-0 brukar oddset på en vändning vara riktigt högt, kanske i storleksordningen 20,00 eller till och med 50 gånger pengarna! När någon vågad individ då satsar en hundring på en vändning och det lag som låg under vänder till seger med 3-2, ja då är det inte bara den sportsliga prestationen och vändningen som väcker glädje och beundran utan även modet som gav 5000 kronor tillbaka! När man känner denna dubbla glädje är det lätt att bli biten. Därför är det viktigt att tänka på att bara satsa pengar man har råd att förlora. Låna aldrig pengar för att satsa!

Bästa tipsen för att vinna då? Ja se till att vara påläst. Besök de olika siterna och läs vad de har att säga om de olika speleventen. Gäller det en fotbollsmatch eller en ishockeymatch så är det åtminstone ett 50-tal personer som är inblandade i matchens resultat. Väntar någon av spelarna barn? Kan de koncentrera sig till 100%? Har någon i laget en varning hängande över sig och måste ta det lite lugnare i matchen? Är det ett derby? Har någon tillhört motståndarklubben någon gång? Ja det brukar vara en indikation på att tändningen är extra hög. Kanske ligger oddsen lite lågt? Bolaget kanske har missat någon liten detalj som den vakne tipparen kan upptäcka och förhoppningsvis casha in på.